Kantoor

Welkom bij Mulder en Sturm notarissen


Ons kantoor is sinds 1 februari 2013 gevestigd op het adres Spruitenbosstraat 11 te (2012 LJ) Haarlem (nabij de Wagenweg), een prachtig pand dat al vele jaren dienst doet als notariskantoor. De huidige notaris is de vijfde notaris op rij.

Na ruim 25 jaar met veel passie notaris te zijn geweest heeft Lars Mulder eind 2019 het stokje aan mij overgedragen. Ik heb, samen met de huidige medewerkers, de praktijk die Lars Mulder met veel plezier heeft opgebouwd, voortgezet onder de naam Mulder en Sturm notarissen. Alhoewel er een wisseling van de wacht heeft plaatsgevonden, zal er in de praktijk niet veel veranderen. Wij blijven voor u klaarstaan om u van dienst te zijn bij al uw notariële en juridische zaken.

Wij zijn een klein notariskantoor en kennen de bijzonderheden in de regio. Onze uitgangspunten zijn persoonlijke aandacht en cliëntgerichtheid. Wij nemen de tijd om onze akten met u te bespreken en in een duidelijke taal toe te lichten. Dat wij dit met de grootst mogelijke zorgvuldigheid doen, is natuurlijk vanzelfsprekend.

Voor vele belangrijke stappen in uw leven heeft u een notaris nodig. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van uw (eerste) huis, een huwelijk, de geboorte van een kind, het opstellen van uw (levens)testament, het oprichten van een vennootschap, stichting of vereniging. Heldere afspraken die vastgelegd zijn zorgen voor rust en wij adviseren u graag bij het nemen van die belangrijke stappen. Alles op een

ongedwongen manier. Het is natuurlijk wel zo fijn dat u zich thuis voelt op de plek waar u belangrijke knopen doorhakt.

De belangrijkste vraag is nu Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?De koffie staat in ieder geval voor u klaar!
Simone Sturm
Peper

Contact

Wilt u meer informatie, vrijblijvend een offerte of een afspraak maken?

Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Mulder en Sturm notarissen
Diensten
Ons kantoor
Brochures
Offerte
Contact

 

Contact
Spruitenbosstraat 11
2012 LJ Haarlem

tel: 023-5310011
fax: 023-5427246
info@mensnotarissenhaarlem.nl