Kantoor

Mulder en Sturm notarissen

Ons kantoor is sinds 1 februari 2013 gevestigd op het adres Spruitenbosstraat 11 te (2012 LJ) Haarlem (nabij de Wagenweg), een prachtig pand dat al vele jaren dienst doet als notariskantoor. De huidige notaris is de vierde notaris op rij.

Het team bestaat uit notaris mr. S.P.L. (Simone) Sturm-Peper, mr. J.L. (Lars) Mulder, mr. J.R.J. (Jorinde) Pels, kandidaat-notaris en drie enthousiaste medewerksters, die allen reeds vele jaren in het notarisvak werkzaam zijn en een grote mate aan kennis en vakbekwaamheid bezitten.

Lars Mulder is sinds 1979 werkzaam in Haarlem. Na drie jaar als kandidaat-notaris werkzaam te zijn geweest op een kantoor aan het Kenaupark verruilde hij in 1982 zijn werkkring voor het Kennemerplein, waar hij eerst als kandidaat-notaris en later (1994) als notaris (in associatief verband) tot 1 februari 2013 gevestigd is geweest.

Bewust is gekozen voor een kantoor met een kleine(re) bezetting. Het huidige kantoor kenmerkt zich door laagdrempeligheid en een grote mate van toegankelijkheid.

Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden op alle werkterreinen van het notariaat. Of het nu betreft onderwerpen op het gebied van het familierecht, het ondernemingsrecht of de onroerend goed praktijk, we zijn u graag van dienst. Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Wilt u meer informatie, vrijblijvend een offerte of een afspraak maken?

Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

13 + 5 =

Mulder en Sturm notarissen
Diensten
Ons kantoor
Brochures
Offerte
Contact

 

Contact
Spruitenbosstraat 11
2012 LJ Haarlem

tel: 023-5310011
fax: 023-5427246
info@mensnotarissenhaarlem.nl